Informasjon om Korona virus: Organisert trening Fotball - Rutiner, regler og forutsetninger

Organisert trening Fotball -  Rutiner, regler og forutsetninger
Klubben åpner opp for at det kan gjennomføres organisert trening på Romolslia kunstgress i regi av Romolslia sportsklubb sine lag og eventuelle leietakere. En forutsetning er at de til enhver gjeldende nasjonale retningslinjer (​Helsedirektoratets veileder​), idrettsforbundets retningslinjer (​Fellesidrettslige anbefalinger​), NFF sine retningslinjer (​Fotballens korona vettregler​) og RSK sine rutiner følges.

Man skal forholde seg til følgende:
● Fotballens korona vettregler
● Gjennomføring organisert trening (smittevern)
● Spillerens ansvar før/under og etter trening (smittevern)
● Håndtering av baller, fellesutstyr og rengjøring (smittevern)
● Observasjon på banen/tilsynsvakt
● Baneinndeling

Klubben er helt avhengig av at ​lagene selv gjennomfører treningene​ ved hjelp av lagets støtteapparat og foreldre. Vi er helt avhengig av at foreldre hjelper til for å få dette til å fungere. Klubben har lagt til rette med rutiner og utstyr så utførelsen er det laget som må stå for. Og det er viktig at man er nøye slik at vi ikke får smitte! Anbefaler at lagleder/foreldre bidrar på klargjøring til, under og opprydding etter, trening. Så er det viktig at det er nok voksne/trenere/foreldre for å "passe på" hver gruppe.

Klubben er åpen for justeringer og forbedringer (det er første gangen vi alle opplever en slik situasjon). Ber da om at dette sendes til:​ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oppdager klubben at det er brudd på disse vil klubben stenge ute personer i et lag/stenge ute laget fra videre organisert trening og vil vurdere å stenge for organisert trening for hele klubben helt og fullt, eller for en periode. Det MÅ være 0-toleranse på brudd. Vi må stole på at vi klarer å lage et tilbud som er trygg ut fra hensynet til smitte av covid-19 viruset. Klarer vi ikke det må vi stenge for aktivitet!

I første omgang åpnes det opp for trening med de to eldste klassene, gutter 12 og jenter 14. Det vil foreløpig ikke åpnes noe tilbud for de klassene som inngår i barnefotballen, og i tillegg gutter/jenter 11 år.

Styret vil i nærmeste uke ta stillng til å åpne banen for egenaktivitet. Det vil komme eget informasjonsskriv om dette.