Informasjon om fotballaktiviteten i Trøndelag

Basert på de nye smitteverntiltak som regjeringen la frem torsdag samt konkrete avklaringer internt i NIF og NFF så vil det bli gjort flere tiltak i fotballaktiviteten i Norge og Trøndelag. NFF Trøndelag er pålagt å følge et forsiktighetsprinsipp i sine vurderinger samtidig som vi er pålagt å skjerme aktiviteten for barn og unge (slik også nasjonale myndigheter angir i sine tiltak). De angitte endringene vil gjelde ut 2020. 

De endringer vi foretar vil på lokalt nivå kunne bli satt til side av kommunale myndigheter og det vil kunne bety at man må forholde seg til mer inngripende tiltak i enkelte kommuner hvor smittetrykket vurderes som særdeles stort. Vi oppfordrer våre klubber og medlemmer til å holde seg oppdatert via kommunenes hjemmesider og lokale medier.

NFF Trøndelag oppfordrer til at fotballaktiviteten på fotballbanene går som normalt i ukene fremover. Det betyr normale treninger og kamper for barn og ungdom (og klubber som er regulert av toppfotballprotokollen). Lag i Norsk Tippingliga og senior kvinner fra 2.-4.divisjon kan trene slik de har gjort siden 12.oktober. Disse kan ikke spille treningskamper på tvers av klubber. 

Kommende kamper om kretsmesterskap i aldersbestemt fotball (BDO-sluttspill) og finaler i OBOS-cupen går som planlagt inntil kommunale myndigheter bestemmer noe annet. 

Sone- kretslagsaktiviteten avlyses for resten av året og er begrunnet i å redusere reisevirksomhet og blanding av kohorter. Vi anbefaler på det sterkeste at treninger på tvers av ulike klubber (hospitering o.l.) avlyses ut året. 

Alle fysiske møter og kurs i regi av NFF Trøndelag avlyses ut året og vi oppfordrer klubbene til å følge vårt eksempel om å avlyse lignende aktiviteter i klubb. Sesongavslutninger og andre sosiale samlinger i klubbhus anbefales utsatt til nyttår. 

Vi forventer at alle som er i aktivitet til å overholde de grunnleggende smittevernprinsippene (vær hjemme hvis du er syk og test deg, god hygiene og hold avstand utenfor banen). 

Vi oppfordrer alle våre klubber og medlemmer i de nærmeste ukene til å utvise forsiktighet når det skal treffes beslutninger om aktivitet i klubb. Vi ønsker at alle våre klubber blir med på dugnaden og viser ansvarlighet.    

Spørsmål knyttet til denne informasjon rettes til daglig leder Jan-Roar A.Saltvik på mobil: 91139279 eller på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Mer informasjon finnes på: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/innstramminger-i-fotballaktivitet-etter-nye-bestemmelser-fra-regjeringen/ og på kretsens hjemmeside: https://www.fotball.no/kretser/trondelag/

På vegne av NFF Trøndelag

Jan-Roar A.Saltvik

Daglig leder

Sponsorer

agape     eiendomsmegler1 sponsor     header-object     logo     logo
logokiwi     logo 1     soccerwave     s logo   www.Reservedeler24.Co.no